kontakt@boosbeton.rs 063 250 082 Obavezna najava pre dolaska

Jedinstvene montažne betonske ograde

Sigurnost i trajnost, utkani u svaki komad

Betonske ograde po vašoj meri

Dobrodošli u Boos beton

Mi se razlikujemo od drugih

Naše porodično preduzeće prisutno na tržištu preko pedeset godina. Karakterišu nas kvalitet i elegancija proizvoda, poštovanje tradicije u poslovanju i poverenje koje izgrađujemo sa klijentima, a prepoznatljivi smo i po našem žigu koji je utisnut u svaki panel.

  • žig 1
  • žig 2
  • žig 3
  • žig 4
  • žig 5

Strong Jake betonske ograde

Proizvodimo kvalitetne betonske ograde za dvorište

Jedan od najvažnijih principa našeg poslovanja je održanje kvaliteta proizvoda i zato ograde pravimo od vrhunskih materijala i uz pomoć nove tehnologije.

U procesu proizvodnje betonskih ograda komponenta se izlaže vibraciji i na taj način iz njega se oslobađa suvišan vazuh. Krajnji proizvod je vibro-armirani beton koji je kompaktan, čvrst i idealan da od njega pravimo postojane ograde.

Ograda Matrix-Ramstil
Ograda Matrix
Ograda Meteori
Ograda Bambus
Ograda Zigzag-Ramstil
Ograda Ramstil
Ograda Cigla

Zajedno dizajniramo vašu ogradu

U ponudi imamo više modela ograda, ali krajnji izgled ograde zavisiće od vaših želja i potreba jer je mnogo elemenata moguće kombinovati. Uz našu pomoć i savete dizajnirajte svoju unikatnu ogradu i time ulepšajte svoj životni prostor.

Ograde mogu biti:

otvorenog ili zatvorenog tipa jednostrane ili dvostrane jednolične ili kombinovane bez boje ili u boji
odlučite da li će pogled moći da dopre u ograđeni prostor ili ne možete odabrati da model bude samo sa vaše strane ili kombinovati po jedan različit model za svaku stranu na jednoj strani možete kombinovati dva modela ukoliko odaberete ogradu u boji, obojićemo kompletnu strukturu betona
otvorenog ili zatvorenog tipa jednostrane ili dvostrane
odlučite da li će pogled moći da dopre u ograđeni prostor ili ne možete odabrati da model bude samo sa vaše strane ili kombinovati po jedan različit model za svaku stranu
jednolične ili kombinovane bez boje ili u boji
na jednoj strani možete kombinovati dva modela ukoliko odaberete ogradu u boji, obojićemo kompletnu strukturu betona
Više o modelima betonskih ograda

Šema temelja i modela ograda

Šema temelja i modela ograda

Na šemi su prikazane opcije temelja za stabilnu montažu stubova i ograde, a to su trapkasti temelji, odnosno temelji samci. Sa desne strane šeme predstavljeni su modeli betonskih ograda, zatvoreni i transparentni. Svaki model zatvorenog tipa može da bude sa dva lice, odnosno predstavlja dvostrani model ograde.

Ograda Bambus
Ograda Bambus
Ograda Bambus
Ograda Bambus
Ograda Bambus-Rombos
Ograda Bambus-Rombos
Ograda Bambus-Rombos

Najtraženije - betonska ograda Bambus

Jedan od najtaženijih tipova ograda je Bambus koja svojom prirodnošću suptilno povezuje vaš prostor sa okolinom.

Više o Bambus betonskoj ogradi

Klasične i moderne betonske ograde

Proizvodnju ograda smo počeli sa klasičnim modelima kao što su Kamen i Cigla, ali smo kasnije na zahtev kupaca uveli ograde otvorenijeg tipa kao što su Romboos i Vizantum.

Naše ograde su jednostavne za montiranje i demontiranje ali moramo da naglasimo da je vrlo važno da se sve profesionalno odradi da bi ograda bila što stabilnija i dugotrajnija.

Jedinstvenost, originalnost i prepoznatljiv brend su odličan izbor ukoliko tražite dugotrajno i kvalitetno rešenje. Tu smo da vas vodimo kroz celokupan proces planiranja i postavljanja vaše ograde.