kontakt@boosbeton.rs 063 250 082 Obavezna najava pre dolaska

Dobrodošli u Boos beton

Mi smo porodično preduzeće, prisutno na tržištu preko pedeset godina. Karakterišu nas kvalitet i elegancija proizvoda, tradicija poslovanja i poverenje koje izgrađujemo sa klijentima.

U našoj ponudi možete naći jednostrane i dvostrane betonske ograde. Ukoliko želite dvostranu ogradu, pomoći ćemo vam da odaberete najbolju kombinaciju.

U skladu sa vašim idejama i potrebama, možemo isporučiti ograde različitih boja, tekstura i dimenzija.

O nama

Firmu je sedamdesetih godina osnovao Božidar Hadžić, koju je 1994. godine nasledio njegov sin Sava. On je učeći od svoga oca nastavio tradiciju izgradnje ograda. Proširio je delatnost prateći savremene trendove iz oblasti građevinarstva, specijalizujući se za betonsku galanteriju. Sava i danas vodi posao, a 2024. godine pridruzuje mu se njegov sin, Igor.

Dostignuća

Za pet decenija poslovanja ogradili smo mnoga dvorišta, poslovne prostore i placeve u Srbiji i inostranstvu. Ono što je nama bitno je da se razumemo sa klijentima i ponudimo najbolje moguće rešenje za njihov prostor kroz zajednički dogovor. Konstantno pratimo novine u industriji da bismo ponudili najpouzdaniji proizvod i u pogledu kvaliteta, a i u pogledu estetike i dizajna.