kontakt@boosbeton.rs 063 250 082 Obavezna najava pre dolaska

Betonske ograde

Ukoliko tražite čvrstu i dugovečnu ogradu za vaše dvorište ili poslovni prostor, betonske ograde su odličan izbor. Kao materijal, beton je dugotrajan, izdržljiv i ne zahteva mnogo održavanja. Betonske ograde traju i po nekoliko decenija, što govori o kvalitetu i pouzdanosti. Još jedna od prednosti betona je što se može se reciklirati i to ga čini ekološki prihvatljivijim od ostalih rešenja za ograde.

Čvrstoća i stabilnost betona kao ograde stvoriće vam osećaj sigurnosti, naročito ako imate decu ili kućne ljubimce i želite da sprečite njihov izlazak van ograđenog prostora. Otpornost na vremenske prilike daje prednost betonu u odnosu na ostale materijale, a eventualna oštećenja mogu se lako popraviti. Ukoliko živite blizu bučne sobraćajnice, betonske ograde će vam pružiti i zaštitu od buke. Više o održavanju i stilu betonskih ograda

Modeli betonskih ograda

U našem asortimanu postoje raznovrsni modeli betonskih ograda koji kombinuju estetiku i izdržljivost, savršeni za svaki prostor. Otkrijte širok spektar dizajna i boja koji će uneti eleganciju u vaše dvorište ili poslovni prostor.

Zatvoreni modeli betonskih ograda

Otvoreni modeli betonskih ograda

Kombinovani modeli betonskih ograda

Održavanje betonskih ograda

Održavanje betonskih ograda je jednostavno i minimalno. Potrebno ih je povremeno čistiti vodom i blagim sredstvom za čišćenje da bi se uklonila prljavština i prašina. Ukoliko primetite pukotinu ili okrnjenje, najbolje je odmah odreagovati i popraviti takva oštećenja dok su još mala. Ovo se odnosi i na prisustvo vlage - ako se pojavi, postoje sredstva za premazivanje i zaštitu betona. Na ovaj način će se sprečiti obimnije propadanje vaše ograde.

Stil betonskih ograda

Poslednjih godina, veoma se napredovalo u stilu izgradnje ograda i sada se na tržištu mogu naći različite forme betonskih ograda koje imitiraju prirodne materijale. Izgled ograde zavisiće od vaših potreba i stila. Možete birati različite teksture, reljefe i boje betona i uklopiti ih sa estetikom vašeg prostora.

U našoj galeriji možete pogledati stilove betonskih ograda. Otvoreni smo za sve vaše ideje i želimo da stvorimo prijatan ambijent za vaše okruženje. Zajedno možemo odlučiti o boji, teksturi i dimenzijama Vaše ograde, kao i o stilu, bilo da je klasičan ili moderan.

Naši modeli su jedinstveni, originalni i brendirani i odličan su izbor ukoliko tražite dugotrajno i estetski kvalitetno rešenje. Uz profesionalnu montažu, biće ekonomično i trajno rešenje za vaš posed.